06-23-500-770
honlaptérképajánlásletölthető dokumentumok Jura elérhetőség
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
Termékek:
Kosár tartalma


Anröchtei mészkő


Az Anröchtei mészkő keletkezése

Az Anröchtei mészkő a kréta korban keletkezett. Nagyon tömör, üledékes kőzet. A folyamatosan rárakódó újabb és újabb üledéktömegek tömörítették, ezért nagyon jó a kopásállósága. Egyediségét zöld színének, valamint a benne lévő ősmaradványoknak és növénylenyomatoknak köszönheti, ezáltal a felülete soha nem lesz egysíkú.

 

Az Anröchtei mészkő felhasználási területei

Kültéren homlokzati, illetve lábazati burkolatként is kiváló, azonban megfelelő technológia alkalmazásával teraszok és egyéb csúszásbiztos felületek is kialakíthatók.


Ellentétben a kerámialapokkal, ez a burkolat sohasem „fut ki”, mert minden építészeti és lakberendezési stílushoz jól illeszkedik. Karakteres színvilága kiválóan beleillik egy klasszikus enteriőrbe, de egyre kedveltebb minimál stílusú lakások burkolataként is. Sötétbarna és fekete színekkel kombinálva pedig - a legújabb trend szerint - sejtelmességet és misztikusságot sugall. Ha soknak érezzük sötét tónusát, bátran kombinálhatjuk melegebb színvilágú mészkőlapokkal.

Meleg hatása van, padlófűtéshez is alkalmas. Egyenletes meleget biztosít a szobában. Ha megfelelő tömeget rakunk le, akkor a burkolat úgy viselkedik, mint egy kandalló. Nyáron, mikor nincs fűtés, a kintről érkező napsugarak is ugyanúgy felmelegítik a felületét, mintha padlófűtés lenne.

 


Fontos tudni

Amíg a különböző kerámia ill. greslapok nagyjából egységes színtónusúak, addig a természetes kőlapok színben eltérőek lehetnek egymástól. Ennek oka, hogy ezek nem mesterségesen előállított padlólapok, hanem a természetből tömbként kikerülve méretre vágják őket, ill. felületüket igény szerint megmunkálják. Ez nem hátrány, ez a kő szépsége.

 


Legyen szép otthona. Válasszon családjának természetes kőburkolatot!
Kérdése van az Anröchtei mészkőről?
Hívja szakértő munkatársunkat a 06-23-500-770-es telefonszámon!

Árajanlatot kérek
2040 Budaörs, Károly király utca 16.
Járjunk természetesen!
Vissza   Laptetőre   Főoldalra
Hírek  |  Hasznos oldalak  |  Adatvédelem  |  Lakberendezés trendMagazin
Utolsó frissítés:
Minden jog fenntartva. Az oldalon publikált anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!
Honlapkészítés:Eastside Informatika Kft.