06-23-500-770
honlaptérképajánlásletölthető dokumentumok Jura elérhetőség
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
Termékek:
Kosár tartalma


Arezia

Ajánlatkérés >>

A belsőépítészet és a formatervezés kifinomult eleganciáját az olasz kultúra gyúrta magában össze. Nemes egyszerűségével, a kifinomult elegáns és drága anyaghasználatokkal a luxus kategóriát közelíti meg. Az otthon melegségét a visszafogott színek és a karakteres motívumok adják, melyet tovább fokoz a napfény szabad áramoltatása a nagy üvegfelületeken keresztül. A nyaralásaik során felfedezett tájak atmoszféráját egyre többen költöztetik be modern otthonaikba.

Lehet mediterrán, minimál, glamour vagy akár high-tech stílus, a természetes kő mindegyiknél fontos szerephez jut. Egyszerűsége, különleges felülete, egyedi színvilága és más anyagokkal való harmonikus megjelenése teszi erre alkalmassá. Lehet mattcsiszolt, polírozott, antikolt mészkő vagy márvány, lehet a merészebb felületű, mélyebb és hidegebb tónusú hasított pala, vagy éppen a rusztikus felületű, különleges színvilágú kvarcit. Tűzpirosra, lilára, arany-, ezüst, bronz- és rézszínűre festve megszokott burkolatunkat egy csapásra otthonunk látványos elemévé varázsolja.

2040 Budaörs, Károly király utca 16.
Járjunk természetesen!
Vissza   Laptetőre   Főoldalra
Hírek  |  Hasznos oldalak  |  Adatvédelem  |  Lakberendezés trendMagazin
Utolsó frissítés:
Minden jog fenntartva. Az oldalon publikált anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!
Honlapkészítés:Eastside Informatika Kft.