HU|DE|EN
0


A Feng Shui rendszerében a legstabilabb, sikeres életút energetikailag a szabályos alaprajzi formák közt érhető el.

A kedvező szín és formaválasztás hatására könnyebben koncentrálunk a sokszor terhes napi rutin végrehajtására is.

A jól megválasztott, egységes padlóburkolat  összeköttetést teremt az egyes életterületek közt. Így biztosítva, hogy az ottélők egyforma jelentőséget tulajdonítsanak életük minden eseményének.

A hívogató helyzetben elhelyezett ülőgarnitúra, a jól megválasztott fal és burkolat színek, továbbá a tágas tér biztosítja a családi és baráti összejövetelek kellemes hangulatát.

A megfelelő kőburkolat biztonságot, nyugalmat áraszt otthonunkban.
Kiválóan tudunk regenerálódni hatására.

Harmónia otthon: természetes mészkő burkolat
a Feng Shui elvei szerint

Hasonló a hasonlót vonzza- tartja a mondás.
Micsoda igaz megállapítás!

Képzeljük el miként is működik ez a mindennapjaink világában! Az események egy hosszú skálán helyezkednek el- a katasztrofálistól indulva a csodásakig. Mindegyiknek megvan a maga energiaértéke. Ezek közül éppen azt vonzzuk be - ez a Vonzás-törvénye-, amilyen energiaállapotban pillanatnyilag tartózkodunk.

Tehát, ha éppen jó energiatartományban mozgunk, akkor az öröm, az egészség és a boldogság állapotát tapasztaljuk.

Azonban a rossz minőségű étel, az állandó stressz, a folytonos napi konfliktusok, a negatív gondolatok, az elektroszmog és egyéb ártalmak következtében könnyen rosszabb energiatartományba csúszunk és ezzel máris más előjelű események világába csöppenünk. Mivel lecsökkent az energiarezgésünk, az eseményekből egyre kedvezőtlenebbek kezdenek megjelenni körülöttünk - vita, veszekedés, kudarc, bukás, anyagi gondok, betegség formájában. Ez egy negatív energiaspirált okoz, mely egyre lejjebb és lejjebb viszi az egyént, gyakran a teljes kilátástalanságig.

Ideje döntenünk! Mit is akarunk valójában magunkhoz vonzani?

Ha a válaszunk az, hogy örömet, sikereket, jó emberi kapcsolatokat, fizikai egészséget, anyagi bőséget és egyéb kedvező dolgokat, akkor érdemes tovább olvasnunk. Egyébként felesleges időtöltés az egész!

Energiát ad az egészséges étel, a kiegyensúlyozott lelki világ, a hálaérzet, no és persze a Feng Shui tudatos alkalmazása.

Miként is valósul meg mindez a gyakorlatban az otthonunk kialakításánál?

A természetből vett anyagok, mint például a mészkő az éltető, energiát adó állapotot hozzák el házunkba. Ez a burkolat anyag a biztonság és a nyugalom erejével ajándékoz meg bennünket.

Természetesen a Feng Shui elvei számtalan szabályt tartalmaznak. Ennek megfelelően fontos tudnunk, hogy ahhoz, hogy helyreálljon a természetes energiaállapot a környezetünkben nagy jelentőséggel bír a kő színe, formája és egyéb tényezők is.

Mindez annyira egyedi, amennyire eltérő az otthonunk kialakítása. Más és más színek és formák illeszkednek egy déli tájolású teraszhoz, mint például egy keleti fekvésű konyhába. A Feng Shui tanácsadás abban segít, hogy precízen meghatározza az Ön otthonába milyen burkolatot érdemes választani és annak speciálisan milyen hatása lesz az ott élők számára.

Természetesen, rengeteg kérdés merülhetett fel Önben magáról a Feng Shui tudományáról, az alkalmazás mikéntjéről és hogyanjáról.

Kérem, hívjon fel, hogy mielőbb személyesen válaszolhassak az Önt érdeklő, valamennyi e témát érintő kérdésre!

Halzer Dorottya
okleveles Feng Shui tanácsadó

www.afengshui.hu
Telefon: 06-20-942-7748

Az eltérő funkciók közti burkolatváltás jól kijelöli az egyes életterületek elhelyezkedését. Ezáltal meghatározhatják az ottélők  mire helyezik életükben aktuálisan a hangsúlyt.

Az ívelt korlát, a teli lépcsőfokok és a térbe illeszkedő szobor együttesen segítik a szintek közti energikus mozgást.

A medencét körbeölelő burkolat hívogatóvá teszi a kert ezen részét.
Szívesen időzünk házunkban, anélkül, hogy felesleges elfoglaltságokat keresnénk a nyugodt pihenés helyett.

A teli fokokból álló lépcsősor biztonságos közlekedést nyújt az egyes emeletek közt, így biztosítva az élő kapcsolatot a ház egészén belül.

A díszítés és motívumok nélküli fürdőszoba burkolat segít a valódi megtisztulásban és a belső nyugalom helyreállításában.
  
Megosztás
Blogunkból...

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Kőburkolatokkal kapcsolatos szakcikkek mellett lakberendezési témákról is olvashattok hétről-hétre. Ha konkrét témakör iránt érdeklődtök, kattintsatok az oldal jobb oldalán lévő címkékre, vagy írjátok be a keresőbe a kulcsszót, és rögtön megjelenik a hozzá tartozó cikk.
Iratkozzatok fel blogértesítőnkre, így elsőként értesültök legújabb bejegyzéseinkről!
Ha kérdésetek van, az info@mediterranepitohaz.hu oldalra tudtok nekünk írni.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Lépjen kapcsolatba velünk, segítünk!

Kapcsolatfelvétel