06-23-500-770
honlaptérképajánlásletölthető dokumentumok Jura elérhetőség
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
Termékek:
Kosár tartalma


Fillit

Ajánlatkérés >>

A fillit - fő ásványainak köszönhetően - egyedülálló színvilágú és háromdimenziós megjelenésű kőzet. Kiválóan kombinálható fa- és fémbútorokkal, natúr színű textíliákkal és üveg tárgyakkal, melyek együttes megjelenésével igazán exkluzívvá változtathatja otthonát.

A fillit korszerű és időtálló burkolat. A természetes kőzetek közül kiemelkedik sav- és vegyszerálló tulajdonságaival. Ha soknak érezzük sötét tónusát, bátran kombinálhatjuk melegebb színvilágú mészkő lapokkal.

Ha Ön letisztult, minimál stílusú és egyedi lakásbelsőt szeretne, akkor Önnek ideális választás a fillit. Beltérben fal- és padlóburkolatként is kiváló, hasított illetve kefélt felülete azonban alkalmassá teszi kültéren csúszásbiztos felületek kialakítására is.

Ellentétben a kerámialapokkal, ez a burkolat sohasem „fut ki”, mert minden építészeti és lakberendezési stílushoz illik. Felületét ősmaradványok lenyomatai teszik még érdekesebbé.

Nagyszerű érzés mezítláb járkálni a padlófűtés által átmelegített rusztikus fillitpadlón. Egyenletes meleget biztosít a szobában. Ha megfelelő tömeget rakunk le, akkor a burkolat úgy viselkedik, mint egy kandalló. Nyáron, mikor nincs fűtés, a kintről érkező napsugarak is ugyanúgy felmelegítik a felületét, mintha padlófűtés lenne.

Megfelelő lerakás és ápolás mellett évtizedekig tartós marad. A lapok cserélhetők, ha a későbbiekben megsérülnének.

Fontos tudni, hogy amíg a különböző kerámia ill. greslapok nagyjából egységes színtónusúak, addig a természetes kőlapok színben eltérőek lehetnek egymástól. Ennek oka, hogy ezek nem mesterségesen előállított padlólapok, hanem a természetből tömbként kikerülve méretre vágják őket, ill. felületüket igény szerint megmunkálják. Ez nem hátrány, ez a kő szépsége.

2040 Budaörs, Károly király utca 16.
Járjunk természetesen!
Vissza   Laptetőre   Főoldalra
Hírek  |  Hasznos oldalak  |  Adatvédelem  |  Lakberendezés trendMagazin
Utolsó frissítés:
Minden jog fenntartva. Az oldalon publikált anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!
Honlapkészítés:Eastside Informatika Kft.