06-23-500-770
honlaptérképajánlásletölthető dokumentumok Jura elérhetőség
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
Termékek:
Kosár tartalma


Hasított kvarcit

Ajánlatkérés >>

A kvarcit a gránit mellett az egyik legkeményebb kőzet, ezért nagyon jó a kopásállósága és időtálló. A homokkő - betemetődése során - hő és nyomás hatására kvarcban gazdag kőzetté alakul.

Az általunk forgalmazott kvarcitok felülete hasított, ezért kiválóan alkalmasak csúszásbiztos felületek kialakítására. Kültéren teraszburkolatként és medence köré is ajánljuk őket. Csillámos szerkezetének köszönhetően rendkívül egyedi megjelenést kölcsönöz otthonának, teraszának.

Ellentétben a kerámialapokkal, ez a burkolat sohasem „fut ki”, mert minden építészeti és lakberendezési stílushoz jól illeszkedik. Ön az érdekes és merész burkolatokat kedveli? Akkor Önnek ideális választás a kvarcit. Hasított felületének és jellegzetes színvilágának köszönhetően exkluzív hatást kelt.

Hasított felülete ellenére megfelelő kőápoló szerek használatával könnyen tisztántartható, ezért egyre népszerűbb beltérben fal- és padlóburkolatként is.

Kvarcból áll, mely nagyon erős anyag, ellenálló képessége ennek köszönhetően nagyon jó, akár kocsibeállóhoz is remek választás.

Mivel szabályos és szabálytalan formában is kapható, ezért bármely megoldás is tetszik Önnek, megtalálja nálunk az Önnek megfelelőt.

Padlófűtéshez is alkalmas. Egyenletes meleget biztosít a szobában. Ha megfelelő tömeget rakunk le, akkor a burkolat úgy viselkedik, mint egy kandalló. Nyáron, mikor nincs fűtés, a kintről érkező napsugarak is ugyanúgy felmelegítik a felületét, mintha padlófűtés lenne.

Megfelelő lerakás és ápolás mellett évtizedekig tartós marad kültéren és beltérben egyaránt. A lapok cserélhetők, ha a későbbiekben megsérülnének.

Fontos tudni, hogy amíg a különböző kerámia ill. greslapok nagyjából egységes színtónusúak, addig a természetes kőlapok színben eltérőek lehetnek egymástól. Ennek oka, hogy ezek nem mesterségesen előállított padlólapok, hanem a természetből tömbként kikerülve méretre vágják őket, ill. felületüket igény szerint megmunkálják. Ez nem hátrány, ez a kő szépsége.

A képen látható Memnon Kolosszusokat egyetlen - 18 méter magas - kvarcit tömbből faragták ki. (Luxor, Egyiptom)

2040 Budaörs, Károly király utca 16.
Járjunk természetesen!
Vissza   Laptetőre   Főoldalra
Hírek  |  Hasznos oldalak  |  Adatvédelem  |  Lakberendezés trendMagazin
Utolsó frissítés:
Minden jog fenntartva. Az oldalon publikált anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!
Honlapkészítés:Eastside Informatika Kft.