06-23-500-770
honlaptérképajánlásletölthető dokumentumok Jura elérhetőség
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
Termékek:
Kosár tartalma


Indonéz onyx

Ajánlatkérés >>

Onyx - több mint kőlap

Az onyx egy speciális tulajdonságokkal rendelkező különleges féldrágakő. Egy áttetsző, hátulról megvilágított onyxlap egyedi és különleges hangulatot teremt a lakásbelsőben. Éppen ezért nagyon kedvelt nappali, wellness helyiség, de akár konyhapult és bárpult dekorációjaként is. Az onyx szó eredeti jelentése: ujjköröm. Ha alaposabban szemügyre vesszük, rögtön megértjük, honnan kapta ezt a kifejező nevet.

Ezt a félig átlátszó, sávos szerkezetű féldrágakövet már az ókori egyiptomiak is ismerték. Használati tárgyakat (pl. vázákat, poharakat, tálakat) készítettek belőle. Napjainkban pedig az ékszerek mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az onyxból készült mozaikok, melyek között az egyszerű formáktól egészen a 3 dimenziós megjelenésig minden megtalálható. Beltérbe falburkolatként ajánljuk őket, azonban egyes termékek alkalmasak padlóburkolatnak is.

» Nézze meg galériánkat!

2040 Budaörs, Károly király utca 16.
Járjunk természetesen!
Vissza   Laptetőre   Főoldalra
Hírek  |  Hasznos oldalak  |  Adatvédelem  |  Lakberendezés trendMagazin
Utolsó frissítés:
Minden jog fenntartva. Az oldalon publikált anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!
Honlapkészítés:Eastside Informatika Kft.