06-23-500-770
honlaptérképajánlásletölthető dokumentumok Jura elérhetőség
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
Termékek:
Kosár tartalma


Kőmosdók

Ajánlatkérés >>

Mutasd a fürdőszobád, megmondom ki vagy!

Ahol a nap kezdődik…
… és ahol véget ér.

Míg a 20. század elején még inkább hallgatás övezett mindenféle fürdőszobával kapcsolatos dolgot, mára státuszszimbólummá vált lakásunk e kényelmes és vonzó helyisége. Reggel itt tudunk feltöltődni energiával, este pedig itt pihenhetjük ki egy hosszú nap fáradalmait. Nem csoda hát, ha a fürdőszobából a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni. Legyen hívogató: tágas, világos és keltse a tisztaság érzetét. Legyen egyedi és tükrözze az itt élők személyes stílusát. A nagy üvegfelületek, a tükrök és a válaszfalak egyre népszerűbbek, csak úgy, mint a különböző felületű és méretű kőburkolatok a falakon és a padlón. A különböző stílusok és anyagok kombinációjával pedig igazán extravagáns belsőket alakíthatunk ki.

Fürdőszobánk lehet ultramodern vagy klasszikus, minimál vagy akár rusztikus stílusú, a kőből készült mosdók és kiegészítők egyedi karaktert kölcsönöznek neki. A kő előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy könnyen faragható, simára, fényesre csiszolható és évtizedekig tartós marad. Általa igazi kis gyöngyszemmé válik ez a helyiség függetlenül attól, hogy a barátságos, meleg színvilágú onyxot, vagy éppen az elegáns fekete márványt választjuk.

A kőmosdók minden egyes darabjában felfedezhetjük az indonéz és a nyugati elemek harmonikus összhangját: az esztétikum hangsúlyozása mellett fontos szerep jut a funkcionalitásnak is.

A kőmosdók – önállóan és mosdópulttal együtt is - változatos színekben, formákban és méretekben rendelhetők.

A képen látható 3 kőmosdó minimalista és rusztikus egyszerre: tervezője semmit nem vett el az anyag szépségéből és nem is díszítette túl. Szinte teljesen meghagyta a maga természetességében.

Mosdók mellett zuhanytálcák, tárolóedények, szappantartók, gyertyatartók, hamutartók, poháralátétek és egyéb dekorációs termékek is készülnek kőből.

A kőből készült dekorációs termékek felkeltették az érdeklődését?
Kérdése van a kőmosdókról?
Hívja munkatársunkat a 06-23-500-770-es telefonszámon!

2040 Budaörs, Károly király utca 16.
Járjunk természetesen!
Vissza   Laptetőre   Főoldalra
Hírek  |  Hasznos oldalak  |  Adatvédelem  |  Lakberendezés trendMagazin
Utolsó frissítés:
Minden jog fenntartva. Az oldalon publikált anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!
Honlapkészítés:Eastside Informatika Kft.