06-23-500-770
honlaptérképajánlásletölthető dokumentumok Jura elérhetőség
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
Termékek:
Kosár tartalma


Mészkő mozaikok

Ajánlatkérés >>

A IV. század végén a mozaik fő díszítőelemként jelent meg az építészetben. A padlót és a falakat apró, színes márványkockák díszítették, melyek szépséget és vidámságot vittek a mindennapokba. Akkoriban kézzel készültek az egyes mozaikelemek, és elsősorban a fürdőkben, illetve tekintélyesebb polgárok lakóépületeiben terjedtek el.

Ma már egyre kedveltebbek magánépületekben is, elsősorban falon, dekorációs elemként. Bár sokféle kőzet használható mozaik készítéséhez, nagyon fontos szempont az esztétika mellett az időtállóság és nem utolsósorban a megmunkálhatóság.

Lehet rusztikus, bányanyers, vagy éppen csiszolt felületű, különböző vastagságú, méretű és színű. Előnyére válhat, hogy nagyon tömör és nagyon kemény kőzet, hogy harmonizál mind a régies, mind a modern stílussal. Amivel azonban leginkább belopja magát a szívünkbe a mészkő mozaik, az a visszafogott és barátságos megjelenése, mellyel finom eleganciát teremt otthonunkban.Felkeltettük az érdeklődését?
Kérdése van a mészkő mozaikokról?
Hívja munkatársunkat a 06-23-500-770-es telefonszámon!

2040 Budaörs, Károly király utca 16.
Járjunk természetesen!
Vissza   Laptetőre   Főoldalra
Hírek  |  Hasznos oldalak  |  Adatvédelem  |  Lakberendezés trendMagazin
Utolsó frissítés:
Minden jog fenntartva. Az oldalon publikált anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!
Honlapkészítés:Eastside Informatika Kft.