06-23-500-770
honlaptérképajánlásletölthető dokumentumok Jura elérhetőség
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
Termékek:
Kosár tartalma


Üvegmozaik, fémmozaik, kőmozaik

Ajánlatkérés >>

Mindenkinek van egy álma, ahogyan otthonát kívül és belül egyaránt elképzeli. Bár olykor merészen nagyot álmodunk, szeretnénk elégedettséget és büszkeséget érezni, amikor a megálmodott csoda valósággá válik. Valami különlegeset akarunk, egyedit, látványosat, de mégis minden túlzástól mentes, esztétikus otthont.

Otthonunk különlegessége, kőburkolatunk dekorációs eleme lehet a mozaik.Nemes anyagok párosítása: kő- és üvegmozaik

Kő- és üvegmozaikjaink egyedülálló különlegessége a különböző anyagok együttes megjelenése, így az arany-üveg-kő-fém kombináció. Beltéri burkolatként ajánljuk őket kőburkolataink látványos díszítőelemeként.

Fémmozaik, a modern design-elem

A fémmozaik a high-tech stílus egyik fő eleme. Itt is érvényesül a „kevesebb néha több” elve, hiszen a túl nagy felületen való alkalmazása rideggé és személytelenné teszi a teret. Egy-egy fémmozaik dekorációs csíkkal azonban kiemelhetünk egy-egy falszakaszt, illetve hangsúlyosabban tudunk dekorálni, mint a „hagyományos” anyagokkal. Különleges és elegáns megoldás a kő- vagy üvegmozaik bordűr alá és fölé közvetlenül egy-egy fémmozaik dekorcsíkot elhelyezni a burkolatban.

A mozaik burkolása

  • Minden esetben gyakorlott, referenciával rendelkező burkolót érdemes választani a mozaikok burkolási munkáinak elvégzésére.
  • Az üveg-, fém- és kőmozaikkal való burkolás során különleges gépek és technológiák nem szükségesek, azonban a ragasztót és a fugázó anyagot nagy körültekintéssel kell kiválasztani.
  • Az üvegmozaikhoz áttetsző volta miatt kizárólag fehér, flexibilis ragasztó használatát javasoljuk. Így a felrakás után nem változik meg az üvegmozaik színe.
  • Nagyon fontos a megfelelő fugaszín kiválasztása is, mert jelentősen befolyásolja a látványt.
  • Az egyes lapok (hálók) közötti távolságnak azonosnak kell lennie a fugahézag méretével, különben a sorok nem fognak „futni”.
  • A fugázás után a felületen maradt fugamaradékot gondosan távolítsuk el.

Felkeltettük az érdeklődését?
Kérdése van a mozaikokról?
Hívja munkatársunkat a 06-23-500-770-es telefonszámon!

2040 Budaörs, Károly király utca 16.
Járjunk természetesen!
Vissza   Laptetőre   Főoldalra
Hírek  |  Hasznos oldalak  |  Adatvédelem  |  Lakberendezés trendMagazin
Utolsó frissítés:
Minden jog fenntartva. Az oldalon publikált anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!
Honlapkészítés:Eastside Informatika Kft.