06-23-500-770
honlaptérképajánlásletölthető dokumentumok Jura elérhetőség
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
Termékek:
Kosár tartalma


Kő mozaik

Ajánlatkérés >>

Mozaik

Változzon otthona a kődivat szerint!

A természetes kő mozaikok, falpanelek mára dekoratív lakberendezési tárgyakká nőtték ki magukat. Még a mediterrán stílus jegyeit képviseli az érdekes formájú kavics, méretre vágott és szabálytalan formával a mészkő, de megjelennek már a minimálban is a márvány, az onyx, vagy a lávakő mellett, különleges hatást keltve belső tereinkben.

Mozaik fajták

A mozaik lehet szabályos négyzet, vagy téglalap alakú és 3 dimenziós, ahol változik a lapok vastagsága. Egyre divatosabbak a mikro mozaikok, melyek mérete 1x1 cm. Trendi a természetes anyagok együttes megjelenése, így az üveg-, fém-, kő mozaik kombináció, valamint a matt, fényes és antik felületek váltakozása egy panelen belül. Természetesen a glamour-os csillogást sem nélkülözhetik modern mozaikjaink. Tűzpirosra, lilára, arany-, ezüst és rézszínűre festve a régmúlt korok csillogó pompáját hozzák vissza otthonainkba.

A mozaikok egykor elsősorban az előkelő polgárok fürdőiben, palotáiban terjedtek el. A korabeli mesterek minden mozaikdarabot egyesével raktak a falra vagy a padlóra, mert akkoriban még nem létezett a mai technikának köszönhető hálóra ragasztás. A háló mérete általában 30x30 cm-es, mely ollóval könnyedén kisebbre vágható, ha pl. dekorcsíkot szeretnénk elhelyezni a burkolatban. A természetes hatást fokozhatjuk, ha illesztett oldalú hálózott mozaikot vásárolunk, ahol a panelek között eltűnnek a határok és az egyes elemek tökéletesen illeszkednek egymásba.

» Nézze meg kő mozaik galériánkat!

2040 Budaörs, Károly király utca 16.
Járjunk természetesen!
Vissza   Laptetőre   Főoldalra
Hírek  |  Hasznos oldalak  |  Adatvédelem  |  Lakberendezés trendMagazin
Utolsó frissítés:
Minden jog fenntartva. Az oldalon publikált anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!
Honlapkészítés:Eastside Informatika Kft.