06-23-500-770
honlaptérképajánlásletölthető dokumentumok Jura elérhetőség
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
Termékek:
Kosár tartalma


Nem fagyálló hasított kő

Ajánlatkérés >>

A pala korszerű és időtálló, természetes anyag, mely nagyon jól harmonizál fa- és fémbútorokkal, natúr színű textíliákkal és üveg tárgyakkal, melyek együttes megjelenésével igazán exkluzívvá varázsolhatjuk otthonunkat. Ha soknak érezzük sötét tónusát, bátran kombinálhatjuk melegebb színvilágú mészkő lapokkal.

» Nézze meg galériánkat!


Ellentétben a kerámialapokkal, ez a burkolat sohasem „fut ki”, mert minden építészeti és lakberendezési stílushoz jól illeszkedik. Porózus, de nem lyukacsos, ezért hasított felülete ellenére könnyű tisztán tartani.

Nagyszerű érzés mezítláb járkálni a padlófűtés által átmelegített rusztikus palapadlón.Ha megfelelő tömeget rakunk le, akkor a burkolat úgy viselkedik, mint egy kandalló. Nyáron, mikor nincs fűtés, a kintről érkező napsugarak is ugyanúgy felmelegítik a felületét, mintha padlófűtés lenne.

A lapok cserélhetők (vagy átcsiszolhatók), ha a későbbiekben megsérülnének.

A kőápoló szerek használatát pala padló- és falburkolatoknál egyaránt javasoljuk, mert így a kőburkolat évtizedeken át megőrzi eredeti állapotát. Az impregnálószer amellett, hogy ellenállóbbá teszi a követ a külső hatásokkal szemben (koszolódás, olajos foltok stb.) a pala érdekes, enyhén rusztikus struktúráját is kiemeli.

Fontos tudni, hogy amíg a különböző kerámia ill. greslapok nagyjából egységes színtónusúak, addig a természetes kőlapok színben eltérőek lehetnek egymástól. Ennek oka, hogy ezek nem mesterségesen előállított padlólapok, hanem a természetből tömbként kikerülve méretre vágják őket, ill. felületüket igény szerint megmunkálják. Ez nem hátrány, ez a kő szépsége.Legyen szép otthona. Válasszon családjának természetes kőburkolatot!
Kérdése van a pala burkolatokról?
Hívja szakértő munkatársunkat a 06-23-500-770-es telefonszámon!

2040 Budaörs, Károly király utca 16.
Járjunk természetesen!
Vissza   Laptetőre   Főoldalra
Hírek  |  Hasznos oldalak  |  Adatvédelem  |  Lakberendezés trendMagazin
Utolsó frissítés:
Minden jog fenntartva. Az oldalon publikált anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!
Honlapkészítés:Eastside Informatika Kft.